Kalite ve Çevre Yönetimi

Et Keyfi; gıda güvenliği, insan sağlığı, çevre, iş güvenliği ve müşteri memnuniyetini temel prensip edinerek;

  • Gıda, iş ve çevre güvenliği risklerini belirleyip oluşabilecek tehlikeleri kontrol altına almayı,
  • Yükümlü olduğumuz yasal şartlara tam uyum sağlamayı,
  • Ekip ruhu içerisinde insan sağlının korunmasını,
  • Sürekli iyileşmeyi ve eğitimi daimi hedef edinerek yönetim sistemlerinin etkinliğini artırmayı,
  • Ürünlerin teknolojik ve hijyenik bir ortamda üretilmesini sağlamayı,
  • Kalıcı çözümlerle çevre kirlenmesini önlemeye çalışmayı amaçlar.
  • Müşterilerine “Et Nedir? Nasıl Yenir? Kaliteli Et Nasıl Alınır?” sorularını öğreten eğitimci bir işletme olmak temel politikamızdır.

 

Kalite, Gıda, Çevre ve İş sağlığı ve güvenliği politikası benimsenmiştir. Yönetim ve çalışanlarımız olarak bu politikaya uygun davranmayı taahhüt ederiz.

ET KEYFİ

 

Paylaş