DANA :
ANTRİKOT; Sırt kısmının ön bölümüdür, orta yağlı, yumuşak bir dokuya sahiptir. 

KONTRFİLE; Sırt kısmının arka bölümüdür, yağsız bir dokuya sahiptir.

BONFİLE; Sırt kısmının arka-iç bölümüdür, yağsız ve yumuşak bir dokuya sahiptir. 

T-BONE; Sırt kısmında bulunan bonfile ve kontrfilenin kemikli dilimidir. 
YUMURTA; But kısmının ortasında bulunur, çok yumuşak bir dokuya sahiptir. 


SOKUM; But kısmının üst bölümüdür, yumuşak ve yağsız bir dokuya sahiptir. 


TRANÇ; But kısmının iç bölümüdür, orta yumuşaklıkta bir dokuya sahiptir. 

NUAR; But kısmının iç bölümünde ROSTO olarak bilinen az yumuşak bir dokuya sahiptir.

KONTRNUAR; But kısmının iç bölümünde yağsız ve az yumuşak bir dokuya sahiptir.

BUT İNCİK; But kısmının alt uç bölümüdür,az yumuşak kaslı bir yapıya sahiptir.

GERDAN; Kol kısmının boyun ve ön tarafıdır, yumuşak bir dokuya sahiptir.

KABURGA; Kol ve but kısmının ortasında bulunan yumuşak ve az yağlı bir bölümdür.
BOŞLUK; Kol ve but kısmının ortasında alt kısımdır, yumuşak ve az yağlı bir bölümdür.
RULO; Kaburga ve boşluk kısımlarının sarılmasından oluşur, kıyma olarak kullanılır. 


KOL İNCİK; Kol kısmının alt uç bölümüdür, az sert ve kaslı bir yapısı vardır. 
KUZU ;
PİRZOLA; Sırt kısmının ön bölümüdür, az yağlı ve çok yumuşaktır. 

FİLETO; Sırt kısmının olduğu bölümdür, az yağlı ve orta yumuşaktır.

BUT; Arka bacakların olduğu bölümdür, az yağlı ve yumuşaktır.


KOL; Ön bacakların olduğu bölümdür, az yağlı ve az yumuşaktır.

GERDAN; Boyun kısmıdır, orta yağlı ve yumuşaktır.

BUT İNCİK; But kısmının alt uç bölümüdür, yağsız ve az yumuşaktır.

KOL İNCİK; Kol kısmının alt uç bölümüdür, yağsız ve az yumuşaktır.
